SmartMovie

SmartMovie 4.15

Video's omzetten naar mobiel formaat

Goed
7

SmartMovie zet je films om naar een formaat dat geschikt is voor je mobiele telefoon. De software snijdt je video's bij en verlaagt desgewenst de geluidskwaliteit om ruimte te besparen.

Films hebben nogal wat bewerking nodig, omdat de kwaliteit -en daarmee ook de grootte- van de bestanden constant toeneemt. Voor mobiele video's moet je even een stapje terug nemen en bescheiden formaten aanhouden. SmartMovie zet zaken als beeld- (frames per seconde) en geluidskwaliteit (ruisbeperking etc.) naar lagere kwaliteit, waardoor het allemaal soepel loopt op tragere apparaten.

SmartMovie wil bij het omzetten nog wel eens tegenstribbelen. Gelukkig tipt de software je meteen over codecs (digitale sleutels voor het bewerken van bestanden) die missen. Zo hoor je al snel dat het K-Lite Codec Pack is vereist. Hoe fortuinlijk dat je bij ons helemaal goed zit voor de benodigde software!

SmartMovie is een redelijk compleet pakket voor het omzetten van video's, met een geschikt uitvoerformaat voor elk type telefoon.

Meeste downloads Video voor symbian

Meer
SmartMovie

Download

SmartMovie 4.15

Beoordelingen about SmartMovie